Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пичове, какъв беше филма с шуменската,черна TI-ка ,че немога да намеря къде беше коментирана по-назад
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
      Пичове, какъв беше филма с шуменската,черна TI-ка ,че немога да намеря къде беше коментирана по-назад
      Некви врътки с дикиментите......
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Ем квай таз цена тогава за кола с кофти документи... А тия номера от коя държава са според вас. Имам спомен, че преди е била на по-ниска цена
        http://www.cars.bg/c749554
        Last edited by don_pepone; d.m.y г., 08:09.

Comment

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=71wo33 мисля 4е тази е ОК

Comment

• Първоначално публикувано от DZVERA Покажи съобщение
            Тия Заралии откакто търся за трети път докарват 159ка и доста бързо ги продават. Каквото съм видял е било относително читаво.

Иначе онова ТИ е с регистрация от Сан Марино, имаше драма с документите, някой беше ходил да го гледа и като просумал за документи, КАТ, прехвърляне и т.н. и работата отекла. Най вероятно е взета от някой, заради някакъв дълг, пък той не е дал документите и така...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• В Зико от Стара загора, аз като търсих бяха докарали една 159-ка седан 2009 г., много изстрадала беше и с множество забележки, а уж на 95 000 км.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
              ".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                Тия Заралии откакто търся за трети път докарват 159ка и доста бързо ги продават. Каквото съм видял е било относително читаво.

Иначе онова ТИ е с регистрация от Сан Марино, имаше драма с документите, някой беше ходил да го гледа и като просумал за документи, КАТ, прехвърляне и т.н. и работата отекла. Най вероятно е взета от някой, заради някакъв дълг, пък той не е дал документите и така...
                И сега някой иска 11 бона на кола,която неможе да се регистрира

Comment

• Първоначално публикувано от DZVERA Покажи съобщение
                  Тая изглежда добре,ако е на реални км. си заслужава
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ем квай таз цена тогава за кола с кофти документи... А тия номера от коя държава са според вас. Имам спомен, че преди е била на по-ниска цена
                    http://www.cars.bg/c749554
                    Сан Марино е отделна държавичка в Италия ама колите им нямат нищо общо с тези които карат в Италия -в смисъл че са пазени, нямат щети по всяка броня и ламарина и най-вече не са мърляви.
                    Бях там преди месец и колкото алфи видях бяха безупречни.

Тъй като не са в ЕС най-вероятно има мито и други данъци като от Швейцария. Трябват изрядни документи да не стават грешки после
                    Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
                    Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
                    Lancia Ypsilon '02

Comment

Пичове, какъв беше филма с шуменската,черна TI-ка ,че немога да намеря къде беше коментирана по-назад
                      Чети от 143 стр в тази тема
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
                      Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
                      Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение

Затова - на лично. То си личи кои са сериозни и кои не. Даже от активно търсещите 159 освен Явор - за друг не сещам.
                        Здравейте, май сега е моментът да се включа - не съм от най - активните (заради което периодично се налага да си правя нови акаунти), но със сигурност съм "упорит търсач" - първо за 156-та, която имам, а от 2 години вече търся такава 159:
                        "Здравейте,

Търся си Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm, от 2008г. нататък, включително. По възможност 210 конски сили, Q4, черна на цвят с навигация. Ако е "ti", също много ще се зарадвам

В никакъв случай не търся комбита и автоматици

Благодаря,"
                        Животът е един, кратък е и е чисто прахостничество да не му се насладим....

Comment

• Първоначално публикувано от Alex666 Покажи съобщение
                          Здравейте, май сега е моментът да се включа - не съм от най - активните (заради което периодично се налага да си правя нови акаунти), но със сигурност съм "упорит търсач" - първо за 156-та, която имам, а от 2 години вече търся такава 159:
                          "Здравейте,

Търся си Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm, от 2008г. нататък, включително. По възможност 210 конски сили, Q4, черна на цвят с навигация. Ако е "ti", също много ще се зарадвам

Благодаря,"
                          Е ти искаш върха на сладоледа. Русия продаваше неговата, но се отказа. Не знам сега. Иначе към 20К вървят тези ако са редовни.
                          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
                          Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
                          Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS

Comment

• Не давам хубавицата за нищи на света, а и сега приоритет ми е ново по-голямо семейно гнездо, и няма да сменям каляската.
                            Читав екземпляр търси от Германия, Италия...в Бг няма смисъл.
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Първоначално публикувано от Alex666 Покажи съобщение
                              "Здравейте,

Благодаря,"
                              Тва с акаунтите мноу не го вденах.....а и за двете години търсене де.......ако я тераш на Луната мое и вечност ти отнеме.
                              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от ivan_petkov_stz Покажи съобщение
                                Е ти искаш върха на сладоледа. Русия продаваше неговата, но се отказа. Не знам сега. Иначе към 20К вървят тези ако са редовни.
                                Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                                Не давам хубавицата за нищи на света, а и сега приоритет ми е ново по-голямо семейно гнездо, и няма да сменям каляската.
                                Читав екземпляр търси от Германия, Италия...в Бг няма смисъл.
                                Рус, ако решиш да я продаваш, все пак, обади се. Иначе наскоро намерих нещо в Италия, ама, докато изпратя човек и я взеха...
                                Attached Files
                                Животът е един, кратък е и е чисто прахостничество да не му се насладим....

Comment

Working...
                                X