Пичове, какъв беше филма с шуменската,черна TI-ка ,че немога да намеря къде беше коментирана по-назад
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съвет относно покупка на 159
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеПичове, какъв беше филма с шуменската,черна TI-ка ,че немога да намеря къде беше коментирана по-назадAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Ем квай таз цена тогава за кола с кофти документи... А тия номера от коя държава са според вас. Имам спомен, че преди е била на по-ниска цена
http://www.cars.bg/c749554Last edited by don_pepone; d.m.y г., 08:09.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
-
Първоначално публикувано от DZVERA Покажи съобщениеhttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=71wo33 мисля 4е тази е ОК
Иначе онова ТИ е с регистрация от Сан Марино, имаше драма с документите, някой беше ходил да го гледа и като просумал за документи, КАТ, прехвърляне и т.н. и работата отекла. Най вероятно е взета от някой, заради някакъв дълг, пък той не е дал документите и така...Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
В Зико от Стара загора, аз като търсих бяха докарали една 159-ка седан 2009 г., много изстрадала беше и с множество забележки, а уж на 95 000 км.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm, SW, Lancia Delta II 1,6
".... 150 На превала Ляв 5 и веднага Десен 5! спирай, че си ебало майката за Ляв 2 на скок !!!ХОРАТА... "
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеТия Заралии откакто търся за трети път докарват 159ка и доста бързо ги продават. Каквото съм видял е било относително читаво.
Иначе онова ТИ е с регистрация от Сан Марино, имаше драма с документите, някой беше ходил да го гледа и като просумал за документи, КАТ, прехвърляне и т.н. и работата отекла. Най вероятно е взета от някой, заради някакъв дълг, пък той не е дал документите и така...EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от DZVERA Покажи съобщениеhttp://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...0&slink=71wo33 мисля 4е тази е ОКFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеЕм квай таз цена тогава за кола с кофти документи... А тия номера от коя държава са според вас. Имам спомен, че преди е била на по-ниска цена
http://www.cars.bg/c749554
Бях там преди месец и колкото алфи видях бяха безупречни.
Тъй като не са в ЕС най-вероятно има мито и други данъци като от Швейцария. Трябват изрядни документи да не стават грешки послеAprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеПичове, какъв беше филма с шуменската,черна TI-ка ,че немога да намеря къде беше коментирана по-назадAlfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS
Comment
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
Затова - на лично. То си личи кои са сериозни и кои не. Даже от активно търсещите 159 освен Явор - за друг не сещам.Здравейте, май сега е моментът да се включа - не съм от най - активните (заради което периодично се налага да си правя нови акаунти), но със сигурност съм "упорит търсач" - първо за 156-та, която имам, а от 2 години вече търся такава 159:
"Здравейте,
Търся си Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm, от 2008г. нататък, включително. По възможност 210 конски сили, Q4, черна на цвят с навигация. Ако е "ti", също много ще се зарадвам
В никакъв случай не търся комбита и автоматици
Благодаря,"Животът е един, кратък е и е чисто прахостничество да не му се насладим....
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex666 Покажи съобщениеЗдравейте, май сега е моментът да се включа - не съм от най - активните (заради което периодично се налага да си правя нови акаунти), но със сигурност съм "упорит търсач" - първо за 156-та, която имам, а от 2 години вече търся такава 159:
"Здравейте,
Търся си Алфа Ромео 159, 2.4 JTDm, от 2008г. нататък, включително. По възможност 210 конски сили, Q4, черна на цвят с навигация. Ако е "ti", също много ще се зарадвам
Благодаря,"Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 06
Alfa Romeo 33 1.5 90hp 85
Ex: Alfa Romeo 156 1.8TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex666 Покажи съобщениеЗдравейте, май сега е моментът да се включа - не съм от най - активните (заради което периодично се налага да си правя нови акаунти), но със сигурност съм "упорит търсач" - първо за 156-та, която имам, а от 2 години вече търся такава 159:
"Здравейте,
Благодаря,"Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan_petkov_stz Покажи съобщениеЕ ти искаш върха на сладоледа. Русия продаваше неговата, но се отказа. Не знам сега. Иначе към 20К вървят тези ако са редовни.Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеНе давам хубавицата за нищи на света, а и сега приоритет ми е ново по-голямо семейно гнездо, и няма да сменям каляската.
Читав екземпляр търси от Германия, Италия...в Бг няма смисъл.Рус, ако решиш да я продаваш, все пак, обади се. Иначе наскоро намерих нещо в Италия, ама, докато изпратя човек и я взеха...
Животът е един, кратък е и е чисто прахостничество да не му се насладим....
Comment
Comment